Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

  • Home
  • /
  • Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Επειρία στον χώρο του επίπλου


Από το 1928 έως σήμερα, τo κατάστημα ΕΔΡΑ έχει παράσχει τις υπηρεσίες του σε ένα ευρύ κοινό στον χώρο του επώνυμου και ποιοτικού επίπλου. Με απλές γραμμές σε μοντέρνα και διαχρονικά σχέδια, με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια για να προσφέρουν άνεση και στιλ, σε κάθε χώρο του σπιτιού, το κατάστημα ΕΔΡΑ διαμορφώνει τον χώρο σας με τάσεις εμπνευσμένες από τους πιο γνωστούς σχεδιαστές και τους μεγαλύτερους οίκους μοντέρνου επίπλου..

Στυλ και λειτουργικότητα


Ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός και η λειτουργικότητά τους είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που θα αντιλήφθητε από την πρώτη κιόλας επίσκεψη στην έκθεση ενώ η φήμη που συνοδεύει το κατάστημα καθόλα την διάρκεια  ζωής του θα σας δικαιώσει. Πεπειραμένα στελέχη είναι πάντα έτοιμα να επισκοπηθούν τον χώρο σας και να σας δώσουν συμβουλές και μυστικά για να κάνετε τον προσωπικό σας χώρο άνετο , λειτουργικό και με τον προσωπικό του χαρακτήρα.

Προσαρμοσμένες Λύσεις

Παράλληλα η δυνατότητες σχεδίασης από το μηδέν ή και ακόμα η τροποποίηση κάποιας ήδη εφαρμοσμένης ιδέας είναι κάτι παραπάνω από εφικτό αφού ο σύγχρονος εξοπλισμός και η πολυετής εμπειρία είναι ικανά να σας προσφέρουν την καλύτερη σχέση τιμής ποιότητας .